sya's FotoPage

By: sya laila

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Monday, 18-Aug-2008 06:21 Email | Share | | Bookmark
:: Bercuti ke Pulau Pinang 16 & 17 Ogos 2008 ::

 
 
 
View all 18 photos...
Memang seronok..bercuti bersama keluarga dan si dia turut bersama...tujuan utama ke Penang untuk sama-sama memeriahkan majlis perkahwinan officemate ku Ezabarena Radzi dan pasangan. Bertemakan warna oren, dan sama cantik dan sama padan, dan pelamin yang sungguh menarik..huhu...tahniah eza...lepas selesai balik dari kenduri kahwin tu kami mulakan langkanh keliling P.Pinang, ke Pulau, naik feri jambatan P.Pinang, nasi kandar, pesembor, cendol, bukit bendera, padang kota, bukit feringgi....huiss satu percutian yang sangat menyeronokkan...


Sunday, 10-Aug-2008 03:30 Email | Share | | Bookmark
:: KL & Shoping ::

yg sentiasa setia dalam kete abg
 
 
View all 9 photos...
Sesuai ker..neway entry for candid pic n kesibukan bandar KL...tp kenapa lah every week sentiasa bz..huh...termasukla i yg tetap akan pegi jugak....sbb tak tau nk pi mana sambil2 cuci mata... ....ni semua en izuan yang shot..hihii


Wednesday, 6-Aug-2008 19:30 Email | Share | | Bookmark
:: Perlis - Kuala Selangor - Shah Alam ::

 
 
 
View all 6 photos...
Nabel...her frand (lupa nama ).....epoi (betulke lokasi u ols kat kuala selangor i lupala..hihihi)....jue n me... ex-ofismate @ JJ Bukit Raja..semua dah berpisah kerana tugas masing2..akhirya we ols jumpa kat Shah Alam...biler agaknya dpt jumpa lg ya....windu u olss smua...


Saturday, 31-May-2008 03:16 Email | Share | | Bookmark
:: Wedding kat Johor Bahru ::

 
 
 
View all 10 photos...
Wan JB wedding...my fiance punya kawan nih...neway cngrate..mooga kekal hingga ke akhir hayat...amin....


Sunday, 25-May-2008 02:15 Email | Share | | Bookmark
:: 25 May 2008 Fadzidah & Deq Nor::

 
 
 
View all 5 photos...
Tahniah buat teman-teman yang sudah selamat melayari alam rumahtangga..moga bahagia dan berkekalan hingga akhir hayat...time ni la sempat bersua kembali dengan teman-teman lama...erm mugkin macam-macam peristiwa dolu-dulu kan...keep in touch ya..


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net